Rolluiken Opbouw

Wanneer u beslist om nieuwe ramen te plaatsen (zowel renovatie als nieuwbouw), kan u opteren voor opbouwrolluiken. Deze zijn voorgemonteerd op het raamkozijn en worden als één geheel geplaatst: een praktisch opbouwsysteem dat een probleemloze montage garandeert.

Opbouwrolluiken zijn buitengewoon winddicht, en staan aldus garant voor een maximum aan comfort en isolatie. Hierdoor kan u heel wat besparen op uw energiefactuur. Dankzij hun eigentijds design en hun robuuste bouw passen ze perfect bij zowel houten, pvc als aluminium ramen.

Wij bieden zowel pvc als aluminium lamellen aan, afhankelijk van uw wensen en soms ook van de grootte van het rolluik.

  • Onze dubbelwandig geëxtrudeerde pvc lamellen zijn in de massa gekleurd en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande groeven waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn.
  • Onze dubbelwandig geprofileerde en geïsoleerde aluminium lamellen worden gekenmerkt door hun hoge isolatiewaarde en kleurdiversiteit. De lak van het rolluik is van hoge kwaliteit waardoor het een hoge krasvastheid heeft, beter kleurecht, en water- en vuilafstotend is.

Voor de bediening heeft u de keuze uit manuele en elektrische bediening. Geautomatiseerde bedieningssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak.

Voor meer informatie betreffende de automatisering van uw rolluiken, klik hier.