Zonwering

Een goede zonwering is een waardevolle toevoeging aan uw woning. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, beschermt zonwering u niet alleen tegen de zon maar biedt ze u het hele jaar voordelen.

Zonwering zorgt voor een aangenamere temperatuur in huis. Doordat het zonlicht gedempt wordt, komt er automatisch minder warmte binnen waardoor het in de zomermaanden heerlijk koel blijft in uw huis. Op deze manier werkt zonwering energiebesparend aangezien de warmte tegengehouden wordt nog voordat ze zich via het raam in uw woning kan verspreiden. Zo kan u aanzienlijk besparen op uw koeling of airconditioning. Bovendien biedt onze zonwering een uitstekende beschermingsgraad tegen UV straling: het filtert fel zonlicht en verzacht zo de straling voor uw ogen.

Tevens kan zonwering een sfeervolle toevoeging op de uitstraling van uw woning realiseren. Ze hoeft niet enkel functioneel te zijn, maar is daarnaast ook een nieuwe vorm van decoratie.

JOVI Screen is gespecialiseerd in windvaste ZIP Screens, zonnetenten en verandazonwering. Ook hier staan kwaliteit en duurzaamheid voorop, alsook een perfecte afwerking met oog voor esthetiek.

Screen

Zonnetent

Verandazonwering

 

Wenst u graag meer informatie? Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van zonnewering. Maak een afspraak om ons product te komen bekijken in onze modelwoning.

 

Vermelding op http://www.zonwering-info.be/