Rolluiken Voorzet

Voorzetrolluiken zijn de perfecte oplossing als uw ramen nog niet aan vervanging toe zijn, of er geen ruimte voorzien is voor inbouwrolluiken.

Aangezien ze makkelijk aan de buitengevel gemonteerd worden, hoeft u zich tevens geen zorgen te maken voor het beschadigen van uw nieuwbouw of gerenoveerde woning. Kortom: genieten van een maximaal comfort met een minimum aan inspanning.

Wij bieden zowel pvc als aluminium lamellen aan, afhankelijk van uw wensen en soms ook van de grootte van het rolluik.

  • Onze dubbelwandig geëxtrudeerde pvc lamellen zijn in de massa gekleurd en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande groeven waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn.
  • Onze dubbelwandig geprofileerde en geïsoleerde aluminium lamellen worden gekenmerkt door hun hoge isolatiewaarde en kleurdiversiteit. De lak van het rolluik is van hoge kwaliteit waardoor het een hoge krasvastheid heeft, beter kleurecht, en water- en vuilafstotend is.

Ons uitgebreid kleurengamma in combinatie met onze verschillende types rolluikkasten zorgen ervoor dat u de mogelijkheid heeft een voorzetrolluik te vinden dat past bij uw specifieke smaak. Op die manier kunnen wij een harmonieuze afstemming realiseren op uw buitenschrijnwerk en kan u uw rolluik een persoonlijke tint geven.

Voor de bediening heeft u de keuze uit manuele en elektrische bediening. Geautomatiseerde bedieningssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak.

Voor meer informatie betreffende de automatisering van uw rolluiken, klik hier.

« 1 van 3 »