Rolluiken Traditioneel

Traditionele rolluiken, zijn ook wel gekend als inbouwrolluiken. Wanneer u bij de bouw van uw woning de nodige ruimte voorzien heeft boven uw ramen, kan u volop genieten van de voordelen van inbouwrolluiken.

Onze rolluiken zijn volledig samengesteld uit hoogwaardige componenten, voldoen aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én bieden u de garantie op een lange levensduur.

Wij bieden zowel pvc als aluminium lamellen aan, afhankelijk van uw wensen en soms ook van de grootte van het rolluik.

  • Onze dubbelwandig geëxtrudeerde pvc lamellen zijn in de massa gekleurd en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande groeven waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn.
  • Onze dubbelwandig geprofileerde en geïsoleerde aluminium lamellen worden gekenmerkt door hun hoge isolatiewaarde. De lak van het rolluik is van hoge kwaliteit waardoor het een hoge krasvastheid heeft, beter kleurecht, en water- en vuilafstotend is.

Dankzij onze brede waaier aan kleuren kunnen al onze inbouwrolluiken worden afgestemd op de exacte stijl van uw woning. Op die manier kunnen wij u een perfecte harmonie met uw gevel garanderen.

Voor de bediening heeft u de keuze uit manuele en elektrische bediening. Geautomatiseerde bedieningssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak.

Voor meer informatie betreffende de automatisering van uw rolluiken, klik hier.